XL

Supercharged XL  is nog meer entertainment, de band kan aangevuld worden met fantastische  live performers. Van MC tot gitarist, van violist tot percussionist. We hebben een grote groep kwaliteitsmuzikanten bij elkaar verzameld, die in wisselende samenstellingen ingezet kunnen worden. Hieronder onze headliners, die geweldig op elkaar en op de band zijn ingespeeld.

MC Nova, bekend van Soulvation, heeft als zangeres, MC en danseres alle podia van Nederland al minstens een keer beklommen en staat garant voor enorm vocaal spektakel. Naast Soulvation was zij  te zien met dj’s als Tiësto en Armin van Buuren. Met haar grote bereik, en de kwaliteit om het uiterste van haar stem te vragen, zweept ze in een wervelende show elk publiek moeiteloos op.

Norman Soares op percussie is een van de toonaangevende housepercussionisten van Nederland. Hij speelde o.a. met dj Tiësto, dj Roog en David Guetta, stond op het podium van Sensation en van vele internationale clubs en festivals. Wanneer Norman speelt is het vrijwel onmogelijk om stil te blijven staan.

Gitarist Eller van Buuren is letterlijk opgegroeid tussen de muziek. Het is niet gek dat hij zich na zijn opleiding aan het conservatorium bekwaamd heeft in het spelen met dj’s met een  broer als Armin van Buuren, een van de grootste dj talenten die Nederland rijk is. Ook Eller reist met zijn uitzonderlijke talent de hele wereld over om volle zalen plat te spelen en daarmee is hij een geweldige aanwinst op het podium met Supercharged XL.